Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin kandilini kutladı. Dişkaya, Mevlid Kandili’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesine vesile olmasını diledi. Kandillerin insanların birbirine karşı kırgınlıklarını geride bırakması, dargınlıkların sona ermesi ve kin ile nefret duygularından uzaklaşması için önemli bir fırsat olduğunu belirten Dişkaya, mesajında gönüllerin bir araya gelmesine yönelik temennilerini paylaştı. Dişkaya, Mevlid Kandili’nin Adıyaman’a, Türkiye’ye ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.
Dişkaya’dan Birlik Ve Kardeşlik Mesajı
Zeki Dişkaya, Mevlid Kandili mesajında birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesini diledi.
Kandillerin kırılan kalplerin onarılması ve dargınlıkların sona ermesi için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Dişkaya, insanların kin ve nefret duygularından uzaklaşması temennisinde bulundu.
Mevlid Kandili İçin Hayır Dileği
Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya, tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutladı.
Dişkaya, mesajının sonunda Mevlid Kandili’nin Adıyaman’a, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.
Not: Metindeki “Dişkaya’nın daha önce yayımladığı Mevlid Kandili mesajında da...” bölümü tekrar niteliğinde olduğu için haber akışından çıkarıldı. Haberin ana bilgisi ve Dişkaya’nın bu kandil mesajındaki dilekleri korundu.





